Webdevelopment

Wij helpen bedrijven en organisaties met het ontwerpen en ontwikkelen van goed uitgedachte, gebruiksvriendelijke en mooi uitziende maatwerk websites.

Een website die perfect aansluit

Bij Smits Mediavormgeving creëren we unieke websites met jouw doelen en de eindgebruiker in gedachten. Ons doelgerichte ontwerp en strategische aanpak onderscheiden jouw bedrijf en helpen je jouw doelen te bereiken.

In tegenstelling tot een standaard websitefabriek bieden wij geen kant-en-klare pakketten of vaste prijzen. Elke offerte wordt op maat gemaakt, met alle functionaliteiten die jouw bedrijf nodig heeft, zonder overbodige extra’s. Zo weet je precies waar je aan toe bent, zonder onverwachte kosten achteraf. Bovendien bieden we ook webhosting en website-onderhoud aan, om jou volledig te ontzorgen!

Je website volledig in eigen beheer!

We streven naar totale zelfstandigheid. Na de bouw van je website kun je elke tekst, afbeelding, link of element gemakkelijk aanpassen zonder enige kennis van code, zelfs niet van WordPress. Je hebt de vrijheid om onbeperkt nieuwe pagina’s toe te voegen aan het menu. Met onze gebruiksvriendelijke editor heb je de volledige controle en kan je bijna geen fouten maken. Je huisstijl wordt automatisch toegepast en de mobiele weergave wordt optimaal geregeld.

Als je ergens vastloopt, staan we altijd voor je klaar. Want zelfstandigheid betekent niet dat je soms geen hulp kunt gebruiken.

Uniek ontwerp

Een betrouwbare uitstraling die perfect aansluit bij jouw organisatie, dankzij ons professionele en unieke design.

Resultaatgericht

Een strategisch ontwerp gericht op het bereiken van doelen zoals verhoogde omzet, verbeterde zichtbaarheid en verhoogde conversie.

Eenvoudig aanpassen

Met behulp van WordPress’ content management systeem kun je eenvoudig en snel zelf tekst en afbeeldingen aanpassen.

Goed vindbaar

Dankzij optimalisatie wordt jouw website beloond met een prominente positie in de zoekresultaten.

Hoge laadsnelheid

Niemand wil een trage website; daarom zijn onze websites supersnel om bezoekers te behouden.

Geschikt voor elk apparaat

Onze websites zien er niet alleen prachtig uit op desktop, maar ook op mobiele apparaten en tablets.

Zij gingen je al voor!

De Esperando's

De Esperando’s staan bekend om hun energieke optredens. Met pakkende melodieë en een onmiskenbare podiumaanwezigheid weten ze keer op keer het publiek te betoveren.

OREL Fietsspeciaalzaak

OREL Fietsspeciaalzaak is een gerenommeerde fietsenwinkel die bekend staat om zijn uitgebreide assortiment hoogwaardige fietsen en accessoires.

Wat kost het maken van een website?

Aangezien het ontwikkelen van een website op maat is, hanteren wij vanaf-prijzen. Op deze manier krijg je een indicatie van de kosten voor het laten maken van een website door ons. Alle hieronder weergegeven prijzen zijn exclusief Btw.

Technisch onderhoud

+ Regelmatige updates

+ Beveiligingspatches

+ Back-ups en herstel

+ Preventief onderhoud

+ Rapportage en analyse

€125,-

Jaarlijks

Website

+ Professioneel ontwerp

+ Responsive

+ Gebruiksvriendelijk CMS

+ Technische ondersteuning

+ SEO-vriendelijke structuur

€499,-

Webshop

+ E-commercefunctionaliteit

+ Veilige betalingsgateways

+ Productbeheer

+ Gebruikersregistratie en accounts

+ Responsive

€549,-