Offerte aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een website, webshop of iets anders uit onze dienstverlening? Vul hieronder je gegevens in of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Eerlijke & heldere offertes!

Als je op zoek bent naar de ontwikkeling van een huisstijl of website, is het begrijpelijk dat je wilt weten wat de kosten hiervoor zijn. Op het internet variëren de prijzen sterk, en vaak geldt: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is dat vaak ook zo. Maar dit betekent niet dat hoge tarieven altijd garant staan voor kwaliteit.

Bij Smits Mediavormgeving streven we naar openheid en transparantie. Onze offertes zijn gedetailleerd en bieden een duidelijk overzicht van wat je kunt verwachten en hoeveel tijd en middelen hieraan besteed zullen worden. Wij werken met vaste prijzen, wat betekent dat de offerte het definitieve bedrag voor je website bepaalt. Dit zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan met onverwachte kosten achteraf.

Doordat wij geen dure kantoren of grote teams hoeven te onderhouden, kunnen we onze kosten laag houden. Je betaalt dus alleen voor de daadwerkelijke werkzaamheden die worden uitgevoerd. Bovendien is service altijd inbegrepen: wij staan altijd kosteloos klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.