Logo & Huisstijl

Ben je op zoek naar een fris logo of wil je de huisstijl van je bedrijf laten ontwerpen? Wij nemen jouw ideeën en concepten en transformeren ze tot een resultaat waar we zelf ook trots op zijn!

Realiseren van een unieke stijl!

Het logo van je onderneming is van cruciaal belang; het is dé eyecatcher die de aandacht trekt. Bij Smits Mediavormgeving zorgen wij ervoor! Zodra het logo staat, kunnen we de huisstijl van je bedrijf hierop afstemmen. De huisstijl vertegenwoordigt immers het gezicht van je onderneming, de algehele beleving van je werk, en wordt geïntegreerd in al je communicatie-uitingen en de inrichting van je pand. Bij Smits Mediavormgeving bieden we een totaalconcept voor het ontwerpen van je huisstijl, variërend van visitekaartjes tot responsive websites.

Een dergelijk ontwerp is strategisch en zorgvuldig uitgedacht om de juiste boodschap over te brengen en een blijvende indruk achter te laten.

Uniek ontwerp

Veel logo’s worden gemaakt met behulp van sjablonen, wat vaak goedkoper is maar niet bepaald uniek. Wij ontwerpen gegarandeerd een uniek logo. Elk ontwerp is anders, waardoor je verzekerd bent van een logo dat opvalt en zich onderscheidt van de rest!

Snelle levertijden

Zodra de opdracht akkoord is om je logo te maken, zorgen we ervoor dat je binnen 3 dagen het logo ontvangt. Mocht het onverhoopt niet lukken binnen deze termijn, dan laten we je dit zo snel mogelijk weten. Als alles volgens plan verloopt, kun je binnen 3 dagen een e-mail van ons verwachten met de bestanden van je ontwerpen.

Tailormade

Wij ontwerpen onze logo’s met behulp van de geweldige programma’s van Adobe. Met andere woorden: Onze logo’s zijn pixel-perfect en bij aflevering direct toe te passen binnen ieder drukwerk.

Straight-to-the-point

Een doelgericht logo-ontwerp is gericht op het effectief communiceren van de kernwaarden en identiteit van een merk. Een dergelijk ontwerp is strategisch en zorgvuldig uitgedacht om de juiste boodschap over te brengen en een blijvende indruk achter te laten.

Wat kost het ontwerpen van een logo?

Aangezien het ontwerpen van een logo- en of huisstijl op maat is, hanteren wij vanaf-prijzen. Op deze manier krijg je een indicatie van de kosten. Alle hieronder weergegeven prijzen zijn exclusief Btw.

Logo

+ 3 conceptversies

+ Onbeperkt aantal revisies

+ Voor ieder drukwerk te gebruiken

+ Ontwerp visitekaartje

+ Ontwerp envelop

+ Ontwerp briefpapier

€125,-

Logo + Huisstijl

+ 3 conceptversies

+ Onbeperkt aantal revisies

+ Voor ieder drukwerk te gebruiken

+ Ontwerp visitekaartje

+ Ontwerp envelop

+ Ontwerp briefpapier

€199,-